Het is bijna 14 februari: Valentijn. Het moment om je liefde te verrassen met een cadeau! Bij ons vind je mooie, unieke en persoonlijke Valentijn cadeaus.  Wat dacht je van een prachtige  fotoposter of andere gepersonaliseerde poster? Iets unieks en persoonlijks is toch altijd leuk om te krijgen? Bekijk hier de Valentijn producten en shop ze met korting!

Valentijncadeau

We maken van iedere bestelling een leuk pakketje en zo ontvang jij het thuis als een echt cadeautje. Ook is het mogelijk om er nog een kaartje met een boodschap bij te doen. In de winkelmand kun je bij opmerking de tekst doorgeven. Zo is je cadeautje helemaal compleet!

 

You Are The Part Of Me

Fotoposter

Met een fotoposter verras je iemand zeker! Een gepersonaliseerde fotoposter is een mooi combinatie van een foto en tekst. Je kunt er zoveel mee zeggen! Er staan verschillende ontwerpen online met standaard tekst, maar ook toffe ontwerpen die je kunt personaliseren met je eigen tekst. Personaliseer de fotoposter bijvoorbeeld met een mooie quote die perfect bij jullie past of de datum van een mooie herinnering. Op de inspiratie pagina zie je verschillende voorbeelden, laat je inspireren.

 

Bekijk ons assortiment

Je kunt de fotoposters in verschillende afmetingen bestellen en combineren met verschillende leuke accessoires. Zo is je cadeau gelijk compleet en kan je geliefde het gelijk neerzetten of ophangen. Bekijk hier de verschillende accessoires.

 

Gepersonaliseerde poster

Naast de unieke fotoposters kun je ook een gepersonaliseerde poster geven. Erg leuk om te combineren met een fotoposter. Met zo een toffe persoonlijke poster heb je een mooie herinnering aan een bepaalde datum die voor jullie erg speciaal is. Ook deze posters shop je in verschillende afmetingen en kun je ook met allerlei accessoires combineren.

Bekijk onze gepersonaliseerde posters

Accessoires

In het assortiment hebben we allerlei leuke accessoires van goede kwaliteit. Speciaal voor Valentijn hebben we hele leuke nieuwe accessoires: Klemborden Erg leuk om te combineren met een fotoposter of gepersonaliseerde poster, zo heb je een leuk cadeautje voor een leuke prijs! Daarnaast hebben we houten lijsten en metalen lijsten in het assortiment. De houten lijsten zijn er in verschillende kleuren en formaten. Zo kun je deze ook heel makkelijk en leuk met elkaar combineren.

 

Vragen over je bestelling of inspiratie nodig? Check onze inspiratiepagina of neem contact op via info@imints.nl.