Retourneren

Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht is wel belangrijk dat het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd wordt. Om gebruik te maken van het recht kun je contact met ons opnemen via info@imints.nl.
Let op: Het herroepingsrecht geldt niet voor de gepersonaliseerde posters of andere gepersonaliseerde producten zoals bijvoorbeeld een behangcirkel in effen kleur naar keuze of een cirkel van karton met foto.

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst naar ons terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort. Mits het geretourneerde product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we waardevermindering aan je door berekenen.
De kosten voor het terug sturen van jou naar ons zijn wel voor eigen rekening.
Kijk voor de tarieven op de website van PostNL.

Is de verpakking of het product bij aankomst beschadigd maak er dan een foto van en neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@imints.nl. En we zoeken naar een passende oplossing.

Levertijd en verzenden

We streven ernaar om je bestelling binnen 1-2 werkdagen bij je af te leveren. Met uitzondering van de fotocirkels en behangcirkels. De levertijd van de fotocirkels is 2a3 werkdagen. En de levertijd van de behangcirkels 4a5 werkdagen.

Heb je haast met je bestelling? Neem dan even contact met ons op via info@imints.nl of via  whatsapp. (0625187876) En we kijken wat we voor je kunnen doen.

De meeste producten maken we persoonlijk voor jou, maar sommige hebben we in voorraad. Mocht de voorraad hiervan ineens harder gaan dan verwacht en kunnen we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen we je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

Alle vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten.
We verzenden alle bestellingen via PostNL. Alle bestellingen worden verzonden met Track & Trace zodat je altijd je bestelling kunt volgen.

Verzendkosten Nederland

  • Brievenbus pakket: €4.10
  • Pakket post: €5.95

Verzendkosten België.

  • Brievenbuspakket : € 8.90
  • Pakketpost: €12.45

Bestellingen boven de € 55 worden gratis verzonden in Nederland.
Voor Belgie wordt de bestelling boven een order bedrag van €85 gratis verzonden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het om een gepersonaliseerde poster te bestellen?

Je kiest jou favoriete poster ontwerp uit. Daar kan je in de regels jou gegevens in vullen die nodig zijn om de poster te personaliseren. Je krijgt direct een preview te zien. Gaaf hé?
Bij enkele posters zie je geen preview van de door jou ingevulde gegevens. Wij maken dan de poster met jou gegevens voor jou!

Op wat voor materiaal worden de posters gedrukt?

De posters worden afgedrukt op mooi stevig mat papier!