Poster personaliseren

Als je je favoriete ontwerp uitgekozen hebt kies je vervolgens de afmeting die je wilt en klik je op bewerken.
Er opent dan een pop-up scherm waarin je je poster kunt bewerken.

Tekst toevoegen

In het pop-up scherm krijg je de mogelijkheid om een regel tekst toe te voegen. Deze kun je veranderen van lettertype.
Je hebt keuze uit 15 verschillende lettertypes. Op de afbeelding hieronder zie je uit welke lettertypes je kunt kiezen.
Tip: Combineer verschillende lettertypes met elkaar, zo krijg je een leuk effect.

Voorbeeld Van Lettertypes

Naast dat je het lettertype kunt veranderen, kun je de tekst ook kleiner of groter maken. Tip: Let op dat je de tekst niet te groot maakt op de poster, op je beeldscherm lijkt het misschien klein maar in het echt valt het groter uit.

Als je een regel toegevoegd heb kun je deze op de plaats zetten waar jij maar wilt, dit door met de balkjes te schuiven.
Tip: Het is goed om te weten dat de nieuwe regel die je toevoegt altijd in het midden staat. Wil je de tekst in het midden maar meer naar onderen? Dan hoef je dus alleen met het balkje ‘verticaal verplaatsen’ de tekst naar onder of naar boven te verplaatsen.

Het is goed om te weten dat wij de poster achteraf nog kunnen bewerken. Als een zinnetje dan net niet helemaal uitgelijnd staat, kunnen wij dit als nog doen. We willen graag dat jij een lach op je gezicht krijg als je de poster binnen krijgt dus doen we ons uiterste best om ook echt een mooie poster met tekst af te leveren.

Naast al deze mogelijkheden kun je de tekst ook veranderen van kleur. Dit door de tekst te selecteren en een kleur te kiezen links in het menu. Tip: Er zijn posters waar al regels tekst op staan, deze kun je niet verwijderen. Maar wil je deze onzichtbaar maken? Geef deze regelt tekst dan dezelfde kleur als de achtergrond en je ziet de tekst niet meer. Let op: Dit kan alleen bij posters met een egale achtergrond. Niet met poster met een foto op de achtergrond