Fotoposter

We hebben een handige fototool in de web shop waarbij je jou unieke foto posters kan maken. Een prachtige foto poster die je in allerlei afmetingen kunt bestellen. Bestel er een prachtige houten lijst bij en je plaatje is compleet!

Foto op poster

Heb je een favoriete foto en je wilt die op een poster af laten drukken? Dan ben je hier op de juiste plek. In de web shop hebben we een handige fototool waarbij je je foto makkelijk kunt uploaden vanaf je laptop of mobiel. Daarnaast wordt gelijk de kwaliteit gecontroleerd en zie je direct of de foto de juiste kwaliteit heeft voor de afmeting die jij gekozen hebt. Handig hé? Daarnaast kun je de foto zelfs nog inzoomen en verschuiven van boven naar onder en van links naar rechts. Zo maak jij je fotoposter helemaal hoe jij hem wilt hebben.

Foto poster maken

Naast dat je je favoriete foto kunt laten afdrukken op poster kun je de poster nog unieker maken door tekst te voegen. We hebben een prachtige collectie fotoposters ontworpen die je makkelijk en snel personaliseert door jou tekst toe te voegen. Je ziet gelijk een preview, dus je weet precies hoe jou poster eruit komt te zien! Hoe tof is dat?
Er zijn ook super leuke ontwerpen fotoposters waarbij er tekst door de foto heen staat deze kun je ook nog veranderen van kleur. Unieker kan toch niet?

Lukt het om een of andere reden niet om een fotoposter te maken? Neem dan zeker contact met ons op!
Dan kunnen wij het probleem oplossen en/of de fotoposter voor je maken.

Kwaliteit foto

De kwaliteit van je foto wordt in de webshop gelijk beoordeeld. Door middel van de smileys zie jij of de foto van goede kwaliteit is.
– groene smiley: goede kwaliteit
– oranje smiley: matige kwaliteit
– rode smiley: slecht kwaliteit

Het is altijd belangrijk om de originele foto te gebruiken. Dus geen foto die als eens doorgestuurd is via email of whatsapp. Hierdoor gaat de kwaliteit verloren en is de foto al gauw niet meer scherp, ook al lijkt deze op je scherm van je mobiel wel van goede kwaliteit.
Weet je zeker dat je een foto geüpload hebt die  van goede kwaliteit is, maar blijft smiley rood. Neem dan even contact met ons op dan kunnen wij de foto ook even beoordelen op kwaliteit.

Foto poster afdrukken

Nadat jij een mooie fotoposter hebt gemaakt drukken wij de poster voor jou af. Dit doen we op 200 grams mat foto papier. Dit papier is perfect voor een prachtige fotoposter!
De foto posters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen:
– 21 x 30 cm
– 30 x 40 cm
40 x 50 cm
– 50 x 70 cm


Poster ophangen

Door het plaatje af te maken is het mooi om de fotoposter te combineren met één van onze accessoires. Het kleinste formaat 21 x 30 cm kun je combineren met een posterklem, klembord, lijst of posterhouder van eikenhout.
Fotoposters in groot formaat kun je mooi combineren met een prachtige houten lijst of posterhouder van eikenhout.

De houten lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren:
wit
zwart
houtkleur

Genoeg mogelijkheden om je fotoposter mee op te hangen.
Het is ook erg leuk om een bepaalde serie fotoposters te combineren. Wil jij van bepaalde fotoposters meerdere varianten. Laat het weten!

Zie je het al voor je jou unieke fotoposter aan de muur?
Snel aan de slag om jou poster met foto te maken en wij doen de rest!

Ben je naar iets op zoek? Of heb je nog een ander leuk idee?
Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!